onsdag 1 juni 2011

Magisk bok för unga vuxna...


En bra blandning av det vardagliga i tonåren och händelser o magi som inte kan förklaras. Detta är den första delen i en tänkt trilogi, skriven av Mats Strandberg och SaraBergmark Elfgren.
Ungdomar som inte har något gemensamt än att de går på samma skola måste lära sig samarbeta och behärska sina nya förmågor. Mörka krafter, häxkonster och vardagsdramatik.

Det som är lite synd med dessa bra böcker som är nya, är att man måste vänta på att författarna ska skriva klart nästa bok... Men man har ju nåt bra att se fram emot! /Malena


Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen. En natt då månen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De har inget gemensamt. De vet inte hur de kommit dit eller varför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva. (Bokrondellen)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar